Oeganda 2017

De SOL Sisters in het zonnetje!

Tijd om de SOL Sisters in het zonnetje te zetten. Ken je ze al. De SOL Sisters hebben een tweedehands kledingwinkel tussen de Hamelandhal en Den Diek in Lichtenvoorde.

Ze verkopen modieuze en moderne gedragen dames, heren en kinderkleding. Daarnaast kun je ook bij hun terecht voor tassen, schoenen, sieraden, sjaals en huishoudelijke artikelen zoals beddengoed , handdoeken, spreien en dekbedden.

Het geld dat ze met de verkoop van deze spullen verdienen, besteden ze weer aan goede doelen met projecten in zowel Nederland als in de rest van de wereld.

Zo steunen ze ook al een aantal jaren de projecten van Stichting Chica in Oeganda. Waarvoor we heel dankbaar zijn.

Dus heb je nog kleding, die je niet meer draagt of ben je op zoek naar goed en leuke kleding voor een mooie prijs. Ga dan eens langs bij de SOL Sisters en help ze een mee, om een heleboel goede doelen te steunen.. Welke dat zijn, lees je allemaal op hun website. Ook vind je hier de openingstijden.